Preloader Image
29 iul. 2019 De-al VII -lea Concurs Național de sport “Starturi vesele”[:] Image
La data 15 iunie 2019. Asociația Surzilor din Republică Moldova a petrecut loc cel de-al VII -lea Concurs Național de sport “Starturi vesele”, la baza la de recreere «Relaxare», din Vadul lui Vodă. La care au participat 8 echipe:
1.“Triumf” (Casă Republicană de Cultura a Surzilor din Moldova);
2.“Cempion” (FT “Chișinau” ASRM);
3.“Inimi fierbinți” (FT “Chișinau” ASRM);
4.“Adrenalin” (Federația sportiva a Surzilor din Moldova);
5.“Hai Centru!” (FT “Centru” ASRM);
6.“Nistru” (FT “Sud”ASRM);
7.“Prietenie” (FT „Nord” ASRM);
8.SRL „Interplast” întreprindere specializata.


Programul acestui concurs a fost destul de amplu să desfășurat prezentarea în 4 etape: prezentarea echipei, jocuri sportive, concursul artiștilor amatori și concursul capitanilor echipelor pentru a arăt abilități le persoanelor cu dizabilitat.
Toate etapele acestei competiții interesante au avut loc într-o luptă tensionată. Fanii și spectatorii au urmărit cursul evenimentelor și au fost foarte îngrijorați de echipele lor. Arbitrul principal d-l Lopatiuc R. N. a urmarit cu atenție și responsabilitate concursurile, stabilind rezultatele. În jurul dominau râsetel, zgomotul și bucurie. Indiferent de modul în care membrii echipei și-au exprimat emoțiile și sentimentele, toate echipele au fost unite printr-un scap comun: sport, creativitate, aer proaspăt și comunicare plină de viață.
Atmosfera sarbatorii sportive a fost plină de bucurie și în același timp tensionată - după ce toate cele opt echipe puternice au concurat, iar câștigătorul ar trebui să fie cel mai puternic.
Toți au înțeles că, în scopul de a câștiga o victorie - este necesar să fie nu numai fizic puternic, dar organizat, precum și necesitatea de a poseda calitați, cum ar fi daruire, agilitate, inventivitate, erudiție, creativitate, răbdare și voință.
Arbitrii a rezumat rezultatele concursurilor, opt echipe “Inimi fierbinți” (FT “Chișinau” ASRM); a fost deținatorul premiului mare, pe întai pe a locul 2- echipa „Campion“ (FT „Chișinău“ ASRM), iar locul al treilea la echipa „Triumf“ (CR CSM).
Toate echipele au primit diplome și premii bănești pentru participare activă la concursul starturi veseli petrecuta de Asociația Surzilor RM.
Sincere felicitări pentru echipa "Inimi fierinț" cu rezultate excelente și succes în sport!
Concursul ne-a incitant și ne-a amuza, ne-au lăsat o mulțime de emoții și impresii pozitive.
Competițiile au devenit o adevărată sărbătoare a sportului, creativității, sănătății și tineretului!
[:]

Distribuie: